Тодор Русинов

Сватбена фотография


Заснемането на едно сватбено събитие не е само документиране на моменти, то е написване на вашата приказка, в която разказвач е фотографът. Най-ценните и интимни мигове могат да бъдат уловени, само ако го допуснете до себе си и до личната си емоция, да съпреживее радостта, сълзите, еуфорията, топлината, като свои.

ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБЕНО СЪБИТИЕ


Пълното заснемане на един сватбен ден включва в себе си много елементи. Подготовка на булката, младоженеца, църковен брак, изнесен ритуал, ресторант, украса, сесия на младоженците, сватбена торта и пр. По време на снимачния ден аз не спирам да заснемам множество детайли, портрети на гостите, нестандартни гледни точки – все елементи, които ще допринесат за пълнотата на вашия разказ и ще му придадат неповторим вкус.
Разбира се, всяко събитие, само по себе си е уникално, затова свържете се с мен, дайте ми подробности около организацията на вашия сватбен ден, място, брой гости, продължително и пр., за да ви дам конкретна оферта, съобразена с вас.

Ориентировъчни цени:

Цената за заснемане е 210 лв./ч., като за периода 01.05-31.10 минималното време на ангажираност е 10 часа.


Сватбена фото-книга


Сватбената фото-книга е „черешката на тортата“ в един сватбен разказ. Тя обединява цялата история от емоции между две корици.
Всяка фото-книга е с индивидуален дизайн на страниците, различни типове кожа за кориците, брой страници и пр. Разнообразието от размери е голямо, като най-популярните са 20х20, 30х30, 35х35. Цената зависи от размера, брой страници, тип корици. Ориентировъчна цена на книга 20х20 с 30 страници е 210 лв.


допълнителна информация


• готовите кадри се издават в рамките на 45 дни от датата на заснемане, на USB носител

• всички снимки преминават професионална обработка

• снимките са в пълна резолюция, без водни знаци и други ограничения

• след издаването на готовите снимки, правим подбор и започвам обработването на
фотоалбума /албумите. Времето за изработка е 20 дни след като сме избрали снимките

• за дестинация извън гр. София, се добавят и разходите по транспорт и нощувки

Личният контакт с младоженците за мен е от изключително значение. Ще се радвам да се видим и поговорим за плановете ви на чаша кафе.

Тодор Русинов
Тел: 0878 512199